Втора знакова оставка дойде в ДПС три дни след като поста

...
Втора знакова оставка дойде в ДПС три дни след като поста
Коментари Харесай

Втора знакова оставка в ДПС: Ахмед Ахмедов напуска поста зам.-председател

Втора знакова оставка пристигна в Движение за права и свободи три дни след като поста си напусна ръководителят на партията Мустафа Карадайъ.

Оставка от поста зам.-председател на централния съвет на Движение за права и свободи е подал Ахмед Ахмедов.

Той бе депутат от Движение за права и свободи в 7 Народното събрание. А от 2003 до 2014 година бе кмет на близката до Разград община Цар Калоян.

Ахмедов бе причисляван към хората, близки до Карадайъ в Движение за права и свободи. Напускането му ненапълно удостоверява информациите, че промените и модернизацията на Движение за права и свободи се постановат поради проблеми на Движението в Североизточна България.

Във вторник късно вечерта поста си на ръководител на Движение за права и свободи напусна Мустафа Карадайъ. А оперативното управление краткотрайно бе поето от почетния ръководител Ахмед Доган. Ден по-късно Карадайъ бе намален в елементарен народен представител и към този момент не е съпредседател на парламентарната група. Лидер на Движение за права и свободи в Народното събрание стана Делян Пеевски.

Междувременно от интернет страницата на Движение за права и свободи бяха изтрити всички информации за партийното управление. Липсват страниците за ръководител, Централно оперативно бюро и Централен съвет.[**sorce_name**]
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР